Головне

Дем'яненко незадоволений грою "Волині" і буде розбиратися

12.08.2012 22:09 390 0

Луцька "Волинь" провалила зустріч проти київського "Динамо", не реалізувавши план тренера на гру.

Про це після гри заявив сам наставник лучан Анатолій Дем'яненко.

"Грою я не задоволений. Те, що ми планували на цей матч, наші гравці не виконали. Будемо розбиратися. "Динамо" заслужено перемогло", - сказав він.

"Шахтар" і "Динамо" - команди дуже високого рівня. Зрозуміло, в їх складах виступають футболісти, рівень яких вищий за рівень наших виконавців", - зазначив він після другої поспіль поразки від грандів.

"Але найголовніша наша проблема в тому, що ми багато пропускаємо. У чомусь наш захист перестраховується і боїться помилитися. А коли людина боїться помилитися, то він якраз і помиляється", - додав тренер.

Дем'яненко пообіцяв потихеньку розібратися, бо команда будується не відразу, а, буває, цілими роками.

"Будуть і кадрові зміни у нас. Розберемося. "Динамо"? Раз команда виграла з таким рахунком, значить заслужено. Динамівці непогано грали. Було видно, що після матчу-відповіді з "Фейноордом" в діях "Динамо" з'явилося більше впевненості, адже команда вирішила завдання виходу в наступний етап єврокубка", - вважає екс-киянин.

"Динамо" показує високий клас гри? Думаю, що так. Але мені неетично це обговорювати, це некрасиво з мого боку. Тому що на такі теми повинен говорити той, хто очолює команду. У кожного тренера своє бачення. Так що це питання неетичне", - наводить слова лучанина ukrfootball.com.ua.

Коментарі ()