Головне

Прем'єр-ліга. 5 тур. Динамо - Волинь. Кияни добили "пораненого звіра"

12.08.2012 19:29 1184 0
Прем'єр-ліга. 5 тур. Динамо - Волинь. Кияни добили "пораненого звіра"

Київське "Динамо" вперше в сезоні здобуло впевнену перемогу, демонструючи при цьому непоганий футбол. У матчі проти команди Сьоміна "Волині" Анатолія Дем'яненка не вдалося нічого протиставити, а тому, як підсумок - закономірна капітуляція луцького колективу на "Олімпійському".

Після розгромної поразки "Волині" в минулому турі від "Шахтаря" було багато розмов про те, що луцький клуб, як поранений звір буде вдвічі небезпечніший, проте крім м'яча, привезеного Хачеріді і декількох напівмоментів біля воріт Коваля, команда більше нічим сьогодні і не запам'яталася.

"Динамо" розпочало впевнено, Кранчар та Ідейе забили вже в середині першого тайму, проте луцький клуб зумів скористатися розслабленістю киян, і скоротити відставання. Хоча, по грі говорити про те, що інтрига відновилася - було не можна. Довівши до завершення перші сорок п'ять хвилин, у другому таймі "Динамо" продовжило побиття команду свого екс-гравця і тренера.

Після того, як на початку другої половини Кранчар забив третього, Сьомін почав робити заміни з розрахунком на майбутній матч з "Боруссією". У те, що гру ще можна врятувати не вірив навіть сам Дем'яненко. Кияни продовжували атакувати, і питання, яке ще могло цікавити глядачів цієї гри, це скільки ще м'ячів зможуть провести "динамівці".

Як виявилося - ще один. Автором останнього, четвертого, м'яча у ворота луцького клубу став Браун Ідейе, який вирішив не відставати від свого одноклубника Ніко Кранчара і теж записав дубль на свій рахунок.

У підсумку, перемога "Динамо", яка дуже приємна для вболівальників клубу, що вже втомилися чекати нормального футболу і більше ніж одного забитого м'яча за гру. Проте, по матчу з "Волинню" важко робити якісь прогнози стосовно протистояння з Менхенгладбахом, тому що рівень виконавської майстерності луцького клубу виглядає на голову нижчим.

Трохи невпевнено кияни зіграли у захисті, але у порівнянні з попередніми матчами, в яких Сьомін перевагу віддавав Попову і Сілві, сьогоднішні Гусєв, Тайво, Михалик і Хачеріді виглядали більш переконливо. Висновок може бути лише один - "Волинь" команді Сьоміна не конкурент. А от готовність її перевірить німецький клуб, і лише після цього можна буде або співати хвалебні пісні на адресу ЮрПалича, або ж ...

Коментарі ()