Головне

У "Говерлі" кажуть про погане суддівство, через яке страждає клуб

10.08.2012 09:03 485 0

 На жаль, у нашому футболі помилки арбітрів коштують дорого, прикладом чого є робота суддівської бригади на чолі з Віталієм Романовим в матчі "Говерли" з луганською "Зорею".

Про це йдеться у повідомленні офіційного сайту клуба, тренер якого постраждав через критику арбітрів.

"Ще в першому таймі негативну реакцію вболівальників викликали неузгоджені дії першого асистента арбітра Ігоря Маковея, який махав прапорцем, наче на першотравневому параді. Інколи його дії, навіть, не співпадали з рішеннями головного арбітра, який теж наробив чимало ляпів, що вплинули на кінцевий результат поєдинку.

Як може арбітр не побачити явну руку в Д.Ліпартії, а вже за мить чітко вказати на одинадцятиметрову позначку за гру рукою гравця "Говерли" у своєму штрафному майданчику. Це говорить лише про одне , що подібна помилка  арбітра сталася через його низьку кваліфікацію (але ж він проводить поєдинки Прем’єр-ліги!!!), а якщо ні, то виходить, що він діяв упереджено й свідомо не зупинив гру після того, як м’яч торкнувся руки Джаби Ліпартії.

Окрім того, початком цього епізоду став момент з вкиданням ауту Л.Ідахором, який ввів м’яч у гру мінімум за 15-20 метрів від того місця де м’яч покинув межі поля.  А глядачі як і тренер – живі люди з емоціями, вони все це бачать й стриматися в таких випадках, повірте, дуже й дуже важко.

Правильно зауважив наставник О.Севідов на післяматчевій прес-конференції, що помилки арбітрів, коштують тренерам роботи. А вони після низької оцінки всього місяць відсидять так звану дискваліфікацію, а потім знову повертаються і продовжують "калічити" і ламати гру команд своїми рішеннями.

Подивіться самі як суддівська бригада "наламала дров" у вказаному матчі", - пропонує прес-служба ужгородців.

Коментарі ()