Головне

П'ятенко: У нас "криза результату", а не "криза гри"

10.08.2012 08:10 476 0

Донецький "Металург" показав цілком непоганий футбол на старті сезону, але у кількох матчах, в тому числі і проти "Тромсе", гра не втілилася у результат.

Про це після вильоту з Ліги Європи сказав головний тренер донецького "Металурга" Володимир П'ятенко, пише сайт клубу.

"На жаль, протягом декількох ігор ми пропускаємо швидкі голи. Потім дуже важко відіграватися, знаходити свою гру, тому й такий результат. У перерві планували багатьох замінити, тут така справа", - почав він.

"У нас є в заявці ті гравці, які є. Сьогодні всі грали, мабуть, крім Данило. Щось міняти будемо. У нас в заявці 24-25 гравців. Гравці віддали всі сили, а прикрі помилки привели до того, що ми далі не йдемо в Лізі Європи", - визнав він.

За словами тренер, ця гра не може влаштовувати команду, адже вона не забила, хоч і були моменти. І, взагалі, коли немає результату, гра нікого не може нікого влаштовувати, ні керівників, ні наставника, ні гравців.

"Ми демонструємо гру, яку тренуємо. Так, у нас мало забитих голів, ми мало очок набрали, ми вилетіли з Ліги Європи. Можна назвати "криза результату", а не "криза гри", - зазначив фахівець.

"Ми граємо в футбол, ми хочемо забивати, ми граємо в атаку, а не просто обороняємося і не б'ємо по трибунах 90 хвилин", - закінчив П'ятенко.

Коментарі ()