Головне

Куман: "Фейєноорд" заслуговував сьогодні перемоги

08.08.2012 00:12 283 0

Київському "Динамо" пощастило у грі із "Фейєноордом", але щастить сильнішому, тому віце-чемпіон Нідерландів визнає поразку і бажає "Динамо" успіху у наступних матчах.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив головний тренер голландського клубу Рональд Куман.

"Гра, звичайно, мене розчарувала, оскільки "Фейєноорд" сьогодні був, як мінімум, не нижче рівнем, ніж "Динамо". Матч проходив у дуже швидкому темпі, ми володіли в ньому ініціативою, але, на жаль, ми не реалізували 3-4 дуже хороших можливості для взяття воріт "Динамо". Розчаровані цим. При цьому ми давали "Динамо" зовсім мало шансів для того, щоб забити нам гол. Але, тим не менш, підсумковий результат ви самі бачите", - почав він.

"Нашій команді протягом 95 хвилин вдалося грати у високому темпі, а це означає, що вона повністю готова до старту чемпіонату Нідерландів. Але особисто я вважаю, що "Фейєноорд" заслуговував сьогодні перемоги. Грали добре у всіх лініях але, не вистачило одного - забитого м'яча. 3-4 можливості, про які я вже говорив, були упущені. Довго розбирати, чому так сталося", - пообіцяв Куман.

"Ми намагалися поправити ситуацію за допомогою замін, але це не принесло бажаного результату. Деяким нашим гравцям не вистачає персонального спокою під час матчу. У той же час, "Фейєноорд" сьогодні перебував на більш високому технічному рівні, ніж я того очікував. Нам трохи не вистачило досвіду для позитивного результату, оскільки в складі "Динамо" виступають більш досвідчені виконавці. "Динамо", повторюся, результатом довело, що заслужило виступати в наступному раунді", - наводить його слова dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()