Головне

Воронін: З нетерпінням чекаю, коли знову вийду на німецькі поля

01.08.2012 09:41 394 0

Трансфер Андрія Вороніна у оренду до новачів Бундесліги з дюссельдорфської "Фортуни" є кроком вперед для досвідченого 33-річного форварда.

Про це заявив "Спорт-Экспрессу" сам гравець, який лише позавчора дізнався про новий варіант із переходом в німецький клуб.

"Залишилося все залагодити з переїздом, забрати з Одеси сім'ю. Вже через півгодини їду в аеропорт - відлітаю до Голландії, де моя нова команда проводить тренувальний збір. А в понеділок, коли він завершиться, повернуся до Москви - утрясти деякі нюанси", - сказав він.

"Було неприємно, що все довго тягнеться. Але, по-перше, агент мене весь час заспокоював. По-друге, керівництво "Динамо" постійно контактувало з ним і йшло назустріч. Тому ніякого занепокоєння не було. Турбувало тільки те, що доводилося тренуватися на штучному полі. В цілому ж до кінця сподівався, що до закриття трансферного вікна неодмінно почну грати в футбол", - ділиться Воронін.

Для Вороніна не має значення, що його нова команда лише зараз вийшла у Бундеслігу, адже місткість стадіону "Фортуни" - 51 000 глядачів.

"Дюссельдорф - гарне місто, я в цій частині Німеччини прожив дев'ять років - п'ять у Менхенгладбаху, рік в Кельні і три в Леверкузені. У мене тут багато друзів, у моєї дружини теж, старша дочка живе в Кельні - це 30 хвилин від Дюссельдорфа. А ще прекрасно знаю тренера команди Норберта Майера. Це він запросив мене до Німеччини, коли мені було 15 років. Спочатку грав за другу команду, а потім під його керівництвом дебютував у Бундеслізі", - згадав Андрій.

"І не можна забувати, що це за чемпіонат. Постійно забиті стадіони, відмінний рівень. В "Фортуні" хочуть бачити в мені лідера. Що ж, буду старатися. До речі, мені щойно сказали, що матчів у бундеслізі я провів більше, ніж будь-який інший гравець команди.

"В мене в Німеччині завжди все складалося добре. І в клубах, і в стосунках з людьми. Тому із задоволенням переходив у всі німецькі клуби. І з не меншим приїхав тепер. Прекрасно знаю країну, лігу і з нетерпінням чекаю, коли знову вийду на німецькі поля. Дуже хочеться!", - каже Воронін.

Він додав, що про про майбутнє, котре наступить за рік, навіть думати не хоче, бо півроку тому не знав, що піде з "Динамо", а рік тому взагалі думав, що в цьому клубі закінчить кар'єру.

Коментарі ()