Головне

Схакен: "Динамо" було дуже складно грати проти нас

01.08.2012 08:22 324 0

Київському "Динамо" довелося докласти багато зусиль для того, щоб перемогти суперника, в котрого ще не було жодної офіційної гри у сезоні.

Про це після гри заявив нападник "Фейєноорда" та автор єдиного гола гостей Рубен Схакен.

"Динамо" було дуже складно грати проти нас. Я був би щасливий, якби нам вдалося зіграти внічию, але кияни - дуже сильна команда", - зізнався він.

"Але ми теж не ликом шиті і зробимо все можливе, щоб у матчі-відповіді домогтися виходу в наступний етап Ліги Чемпіонів", - пообіцяв він.

Водночас Схакен заперечив, що у грі голландцям заважало те, що сезон в Нідерландах ще не почався.

"Так, Київ провів вже три гри в чемпіонаті, але ми постійно грали контрольні матчі, тому у нас було достатньо практики. Відсутність практики можна було б використовувати як виправдання, але ми не станемо цього робити", - наголосив він.

"Ми пропустили дурний гол, коли захисник і воротар не розібралися між собою, але це ще можна виправити. Забивши цей випадковий м'яч, "Динамо" надихнулося і показало, що є дійсно класною командою", - вважає форвард.

"Тому вони вийшли вперед і мали стільки шансів зробити рахунок більшим в останні 20 хвилин. Тут мені заперечити нічого. Наш тренер - хороший тактик, і за тиждень він напевно придумає, як краще зіграти проти Києва у повторній грі. Але я впевнений - "Динамо" в Роттердамі буде непросто", - цитує Схакена dynamomania.com.

Коментарі ()