Головне

"Шахтар" пропонує Рибці новий контракт і не хоче замінити його Каніболоцьким

29.07.2012 15:50 573 0

Перехід Антона Каніболоцького з "Дніпра" у "Шахтар" не спричинений рішенням про дискваліфікацію Олександра Рибки.

Про це заявив гендиректор клубу Сергій Палкін.

"Підписання Каніболоцького жодним чином не пов'язано з тим, що хтось має піти або залишитися. Сьогодні ми хочемо просто створити нормальну конкуренцію. Природно, найсильніший буде виступати в основі", - сказав він.

"Стосовно Рибки ми вже говорили, що маємо намір із ним підписати трирічний контракт. Пропозицію йому озвучено. Він зараз думає з приводу відповіді. Щодо розглядів у суді Швейцарії, зараз це питання перебуває на розгляді. Дату нам поки не сказали, але найближчим часом ми чекаємо від них відповіді", - повідомив він.

Палкін відмовився відповідати на питання чи відобразилась дискваліфікація Рибки на умовах його особистого контракту.

"З цього приводу ви, напевно, поговоріть із самим Рибкою, тому що це його особисте питання. Якщо він бажатиме цю інформацію оприлюднити, то це його право", - натякнув він.

"Щодо Каніболоцького, то відповідно до правил ФІФА можна укладати контракт із футболістом за півроку до завершення поточного. І, природно, за всіма регламентними нормами ми мали на це право. Більш того, якщо нашому тренерському штабу, відповідальному за воротарів, він дуже подобається, то чому ми не могли цього зробити? Природно, ми підписали з ним п'ятирічний контракт. Футболіст радий перейти сюди", - закінчив він.

Коментарі ()