Головне

Агент ФІФА: Велозу не отримує 400 тисяч, Венгеру потрібен Коноплянка, а Ракицький нікому не потрібен

29.07.2012 12:50 526 0

Провідні футболісти з першості України справді викликають інтерес багатьох клубів з іноземних ліг, але не треба приписувати зайвого.

Такий загальний зміст виступу у програмі "Інший Футболу" агента ФІФА Михайла Гулордави.

Він спростував інформацію, яку ще кілька тижнів тому посилено мусували португальські ЗМІ, про те, що новачок "Динамо" Мігел Велозу буде отримувати в Києві 400 тис. євро на місяць. Агент ФІФА не знає точної суми зарплати Мігела, проте, за його словами, сума в 170 тис. євро набагато ближче до істини.

Також Михайло повідомив, що лондонський "Арсенал" активно цікавиться хавбеком "Дніпра" і збірної України Євгеном Коноплянкою. Настільки активно, що Арсен Венгер навіть прилітав в Україну для переговорв. Поки у клубів не зрослося.

Користується попитом в англійській Прем'єр-лізі і крайній захисник "Дніпра" Віталій Денисов. "Фулхем" хоч сьогодні готовий підписати з ним довгостроковий контракт.

А ось інформація про інтерес до Ракицькому з боку "Інтера" і "Барселони" виявилася "качкою". За відомостями Гулордава, жоден топ-клуб Європи в даний момент не зацікавлений у послугах захисника "Шахтаря".

Також Михайло повідомив про те, що пітерський "Зеніт" проявляв інтерес до Артема Мілевського, але це було півроку тому, пише dynamomania.com.

Коментарі ()