Головне

Воронін може продовжити кар'єру в "Аяксі"

29.07.2012 09:16 233 0

Новим клубом 33-річного форварда московського "Динамо" Андрія Вороніна може стати амстердамський "Аякс", який планує укласти річне угоду з українським нападником.

За результатами першого сезону угода може бути продовжена ще на рік.

В Амстердамі Воронін може замінити росіянина Дмітрія Буликіна, який в минулому сезоні активно боровся за місце в основі "Аякса", але так і не став основним. Влітку з ним було вирішено не продовжувати контракт і він перейшов в "Твенте".

У цьому сезоні "Аякс", як чемпіон Нідерландів стартує з групового етапу Ліги Чемпіонів, а в основній обоймі команди поки є всього два досвідчених форварда - 22-річний ісландець Колбейнн Сігторссон і 23-річний серб Міралем Сулеймані.

Зазвичай "Аякс" робить ставку в атаці на своїх численних вихованців або юних зірок голландського чемпіонату з інших клубів, але в останні роки "Аякс" все частіше звертає увагу на досвідчених гравців.

Так влітку 2009 року в клуб несподівано прийшов 31-річний серб Марко Пантеліч, який до цього грав у берлінській "Герті" разом з Вороніним. Через два роки для зміцнення лінії атаки був підписаний 31-річний Буликін.

Що стосується Вороніна, то він навряд чи продовжить кар'єру в московському "Динамо", яке вже навіть віддало його ігровий номер Ігорю Семшову. Трансферна ціна не повинна стати перешкодою для "Аякса", адже московське "Динамо" само буде радо позбутися високооплачуваного гравця, який не грає за команду, пише allplayers.in.ua.

Коментарі ()