Головне

Воронін: Схиляюся до пропозицій з-за кордону, на зменшення зарплати не піду

24.07.2012 08:57 289 0

Попри 33-річний вік Андрій Воронін не вважає, що почав грати гірше, а отже повинен заробляти менше і піде лише у клуб, що не зменшуватиме зарплату.

Про це екс-форвард збірної України заявив російському виданню "Спорт-Экспресс".

"Знаю, зокрема, що є клуби, з якими він веде переговори. А тому в будь-який день може щось змінитися і я поїду. Коли два місяці тому я висловився в пресі, було кілька конкретних пропозицій від клубів, але "Динамо" мене не відпустило", - сказав він.

"Тоді переконаності, що я можу піти, у клубу не було. Були присутні тільки моє бажання розлучитися - і позиція не змінилася й досі. Зараз переговори тривають, але деякі команди, які демонстрували інтерес, вже укомплектовані. Втім, до закриття трансферного вікна часу достатньо. Скажу тільки, в даний момент ми більше розглядаємо варіанти з Європи, ніж з Росії", - натякнув він.

Воронін прокоментував інформацію, що багатьох відлякує розмір його зарплати, яку він хоче зберегти на динамівському рівні.

"А чому я не повинен її зберегти? Так, мені 33, ніколи не приховував, що в мене хороший контракт, так чому мені відмовлятися від таких грошей? У мене сім'я, діти, мені про них потрібно думати в першу чергу", - відверто каже він.

"Мою угоду з "Динамо" продовжено до 2014-го в минулому році. Рік тому у мене було достатньо пропозицій, про що в "Динамо" знали, тому й перепідписали мене. З чого ж мені втрачати гроші? Не хочу і не збираюся цього робити. На зниження зарплати піти не готовий і не піду", - продовжив він.

Також Воронін зізнався, що жодного разу в житті не перевіряв ні одного контракту, які готував йому агент, тому не змає умови, за яких його може відпустити "Динамо".

"Все сконцентровано на тому, щоб знайти нову команду, нормальні умови. І переїхати. І я, і дружина з дітьми чекаємо, куди поїдемо в черговий раз. Сподіваюся, незабаром все вирішиться. Із задоволенням повернувся б до Німеччини", - зазначив він.

"Ні про що ні на секунду не жалію. Я був чесний до кінця з усіма. У команді до мене, сподіваюся, як і раніше добре ставляться. Нормальні стосунки у мене і з людьми, які працюють на базі, і в клубі, і зі спортивним директором, і з президентом. Сталося лише непорозуміння з тренером Сілкіним", - закінчив Воронін.

Коментарі ()