Головне

Заява ФК "Арсенал": Бійки між фанатами не було, це фашисти побили мирних людей

23.07.2012 16:38 366 0

Київський "Арсенал" виступив з відкритим листом щодо подій, які відбулися перед київським дербі у неділю, 22 липня.

Згідно з повідомленням прес-служби "канонірів", "Арсенал" висловлює глибоке обурення та стурбованість ситуацією, що склалася в українському футболі".

"Усі засоби масової інформації твердять про бійку фанатів київського "Арсенала" та столичного "Динамо", яка нібито відбулася у неділю напередодні столичного дербі. Насправді ж ніякої сутички фанатів не було. На вболівальників-підлітків напала фашистська група, яка побиває мирних людей.

За свідченням очевидців, у центрі столиці застосовувалася зброя, кілька людей госпіталізовані з пораненнями різного ступеня важкості. У зв'язку з вищесказаним виникає ряд питань", - йдеться у зверненні.

Далі прес-служба "канонірів" перераховує запитання, чому ні в одному ЗМІ не піднімають питання про безчинства неофашистів, хто відповість за побиття мирного населення та інші.

"Окрім того, під час матчу "Арсенал" - "Динамо", у присутності президента ФФУ Григорія Суркіса, куратора суддівського корпусу України П'єрлуїджі Колліни, вболівальники ФК "Динамо" (Київ) більше години скандували нецензурні речівки. Така поведінка на стадіонах заборонено всіма нормативними документами, що регламентують проведення футбольних матчів", - підсумовується у повідомленні.

Коментарі ()