Головне

Левченко: "У "Динамо" досвіду більше, ніж у "Фейєнорда"

23.07.2012 09:09 455 0

Суперник "Динамо" по третьому кваліфай-раунду ЛЧ "Фейєнорд" це команда, яка незважаючи на свої титули, зараз тільки формується.

Таку думку висловив колишній півзахисник збірної України Євген Левченко, який протягом 14 років виступав в чемпіонаті Нідерландів.

У "Динамо" досвіду побільше. "Фейєнорд", незважаючи на свої титули, зараз є командою, яка тільки формується. Куман, хоча я не вважаю його дуже хорошим тренером, тим не менш створив колектив, який бореться, може показати цікавий футбол. У команди швидкі фланги. Але часто вона заграється, забуває, що футбол - не тільки гра, а й результат. Звідси - фатальні помилки в обороні", - сказав він.

"Динамо" має це врахувати і просто-напросто зіграти на результат. Припустимо, зараз в "Астон Віллу" може піти основний центрбек "Фейєнорда" Влаар. На заміну йому є талановитий де Фрай. Але він ще недосвідчений. І таких в роттердамської команді дуже багато", продовжив гравець.

"До того ж "Фейєнорд" уже залишився без забивного Гвідетті, який повернувся в "МанСіті". І я не бачу, навіть потенційно, хто б міг замінити його в атаці. Можливо, повернуть з "Інтера" Кастаньоса", - цитує Левченка "Сегодня".

Коментарі ()