Головне

Прем'єр-ліга. "Таврія" - "Металіст" 0:1. Маркевич переграв Лужного на класі

21.07.2012 22:37 1233 0
Прем'єр-ліга. "Таврія" - "Металіст" 0:1. Маркевич переграв Лужного на класі

Харківський "Металіст" на класі здобув перемогу у Сімферополі над "Таврією". Точніше, це Мирон Маркевич на класі переграв Олега Лужного, якому ще є багато чому повчитися на стежині самостійної тренерської діяльності.

"Таврія" майже протягом усього поєдинку банально навішувала м'яч поближче до штрафного майданчика суперників. Розраховували на ривки Шиндера та Кубіка. У другому таймі Лужний вирішив зняти з гри Назаренка та Калініченка, після чого і цих навісів фактично не стало. Тому можемо констатувати, що у другому матчі поспіль ми так і не зуміли побачити атакуючі комбінаційні дії кримчан.

"Металіст" особливо не поспішав. Маркевич ніби знав - свій шанс його підоічні рано чи пізно створять і реалізують. Так сталося на 53-ій хвилині, коли Вільягра не дуже добре прийняв пас з глибини, однак саме так вийшов пас на Сосу, який потужно пробив у дальній кут. Після цього "Таврія" почала розкриватися, але харків'яни якось не дуже і поспішали в атаку.

До речі, Мирону Богдановичу, очевидно, час кричати ґвалт!.. Сьогодні травму отримав Барвінко, який мав шанс закріпитися в основі через відсутність Гуйє (Папа на Олімпіаду поїхав). Потрібно почекати вироку лікарів. У наставника і так немає захисників, а тут ще і нова втрата...

Отже, маємо другу перемогу "Металіста" на класі на старті чемпіонату. Щодо "Таврії", то попереду в Олега Романовича дві зустрічі (з "Іллічівцем" і "Карпатами"), у яких може вирішитися його доля. Не варто очікувати, що керівництво сімферопольців, яке поставило завдання вийти у єврокубки, матиме велике терпіння.

Коментарі ()