Головне

Ігнатьєв: "Велозу поки набирає форму, Рубен адаптується дуже швидко"

18.07.2012 16:36 533 0

Новачок "Динамо" Мігель Велозу провів перше тренування у складі киян.

Про це розповів помічник головного тренера київського "​​Динамо" Борис Ігнатьєв.

"Велозу сьогодні вранці провів перше тренування в "Динамо". Відразу варто відзначити, що востаннє португалець виходив на поле у ​​складі збірної на Євро, після цього у нього була відпустка, тому він не тренувався і зараз тільки почне набирати форму", - сказав він.

"Чи буде розраховувати на нього у грі з "Арсеналом" тренерський штаб, поки сказати важко. Подивимося, як він буде готуватися далі і як сам себе буде почувати. Велозу тактично дуже підкований гравець, з індивідуальною начинкою. Відмінно працює лівою ногою, має сильну якість першого пасу, відчуває напрям атаки, коли треба поміняти її спрямованість. Мігель також дисципліновано грає при обороні своїх воріт", - зазначив тренер.

За словами Ігнатьєва, швидко адаптується в "Динамо" аргентинський нападник Марко Рубен.

"Він теж ще не набрав свої кращі кондиції. Однак у хлопця величезне бажання досягти форми як можна швидше. Він навіть використовує для цього додатковий час після тренувань", - зазначив помічник СЬоміна.

"Підкуповує, що аргентинець все схоплює на льоту, швидко адаптується, за пару днів вивчив багато слів російською мовою. На мій погляд, це допомагає йому якомога швидше влитися в команду. Він старається, тому не варто виключати, що скоро ми його побачимо на полі", - цитує Ігнатьєва Чемпионат.com.

Коментарі ()