Головне

Через візові проблеми Яковенко знову може бути відданий "Андерлехтом" у оренду

17.07.2012 13:25 387 0

24-річний український півзахисник Олександр Яковенко готується до нового сезону в складі бельгійського "Андерлехта", після того як другу частину минулого сезону відіграв в оренді в "Леувене".

З самого початку літнього міжсезоння українець активно грає в товариських матчах, забиває голи. Так останнім матчем "Андерлехта" на австрійському зборі став матч проти "Роселара" - Яковенко вийшов в основі, відіграв без заміни і забив один з трьох голів голів команди (3:0).

Після австрійського збору в графіку у "Андерлехта" значився меморіальний Кубок Маркуса Лібхера в Англії, де суперниками команди Яковенка повинні були стати "Саутгемптон" і лондонський "Арсенал". Однак, відразу у трьох гравців команди виникли проблеми з візами і вони не змогли допомогти команді. Серед решти в Бельгії виявилися Мбокані, Мбенза і наш Яковенко.

Поки непонянто в якій команді почне сезон колишній півзахисник молодіжної збірної Україні. Зацікавленість в його послугах вже проявив "Леувен". Контракт гравця з "Андерлехтом" закінчується влітку наступного року, пише allplayers.in.ua.

Коментарі ()