Головне

Гра Україна - Чехія може бути зіграна у Львові замість Одеси

17.07.2012 08:34 460 0

Чеська футбольна асоціація на своєму офіційному сайті вказує саме Львів в якості домашньої арени для збірної України на дату 15 серпня 2012 року.

Нагадаємо, що раніше асистент Олега Блохіна Андрій Баль заявив, що місцем проведення наступного товариського матчу буде Одеса.

Тоді ж планувався і прощальний матч у національній збірній її кращого бомбардира Андрія Шевченка, який, правда, після Євро вирішив лягти на операцію і до цієї дати явно не зможе відновитися і набрати форму.

Цікавий той факт, що у свою чергу, сайт ФФУ поки мовчить на цю тему.

Також 16 липня у Києві Маркіян Лубківський, на прес-конференції за підсумками Євро-2012, відповідаючи на питання з приводу побоювань недостатньої завантаженості "Арени Львів" в найближчому майбутньому відповів, що наскільки йому відомо на цьому стадіоні планується провести кілька матчів національної збірної України.

Можливо деякі побоювання у тренерського штабу команди по стадіону в Одесі пов'язані з поганою якістю газону на "Чорноморці" - червневий рок-фестиваль і недавні зливи перетворили поле нової арени в болото з величезними лисинами, пише dynamomania.com.

Коментарі ()