Головне

"Карпати" покарають Еріка за розірвання контракту

16.07.2012 21:12 439 0

Останнім часом у різних ЗМІ з’явилось чимало повідомлень та відверто недостовірної інформації щодо відносин між ФК "Карпати" та футболістом Еріком де Олівейра Перейра.

З метою інформування футбольної спільноти ФК "Карпати" подає офіційну позицію щодо грубих порушень умов контракту з боку гравця.

16.06.2012 року Ерік не з’явився на заплановане тренування команди та відтоді взагалі не з’являвся в розташуванні ФК "Карпати". А вже 18.06.2012 року до ФК "Карпати" надійшов лист від представників Еріка, в якому повідомлялось про розірвання футболістом контракту.

ФК "Карпати" констатує, що Ерік розірвав контракт безпідставно, в одноосібному порядку, та сприймає поведінку футболіста як грубе порушення вимог статутних і регламентних документів сфери футбольного регулювання, умов укладеного контракту, а також положення чинного трудового законодавства України.

З метою захисту своїх економічних інтересів, а також застосування до футболіста фінансових санкцій та заходів дисциплінарного впливу, ФК "Карпати" ініціюватиме розгляд питання компетентними органами футбольного регулювання.

Коментарі ()