Головне

Капелло у збірній Росії хоче заробляти більше, ніж Адвокат

13.07.2012 14:20 356 0

Італійський тренер Фабіо Капелло, який 12 липня провів переговори з представниками Російського футбольного союзу (РФС), висловив готовність очолити збірну Росії.

Про це повідомляє видання "Советский спорт".

Капелло розраховує підписати чотирирічний контракт, згідно з яким буде отримувати 10 мільйонів євро на рік. Зарплата колишнього тренера російської команди Діка Адвоката становила сім мільйонів євро на рік.

Також Капелло, в разі підписання контракту з РФС, має намір взяти собі в помічники росіянина, який має досвід гри в чемпіонаті Італії. Мова йде про колишнього тренера жіночої збірної Росії Ігоря Шалімова або тренера тульського "Арсеналу" Дмитра Алєнічева. Під керівництво Капелло Алєнічев грав у "Ромі".

За інформацією видання "Спорт-Экспресс", Капелло запропоновали контракт на суму, яка на 30 відсотків менша від тієї, що отримував Адвокат (близько п'яти мільйонів євро на рік).

На початку липня Капелло заявив, що готовий розглянути пропозицію від РФС, якщо вона надійде. Повідомлялося, що італійський тренер повинен був 5 липня прилетіти в Москву для переговорів, пише gazeta.ua.

 
 

Коментарі ()