Головне

Селюк натякає на фінансові махінації Куніцина та вимагає від "Таврії" 4 млн євро

13.07.2012 10:31 432 0

Сімферопольській "Таврії" ще доведеться пошкодувати про рішення відмовитися від послу Дмитра Селюка.

Про це людина, котра виконувала функції спортивного директора, заявила у розмові з фанами на сайті tavriya.com.ua.

"Мені дивно те, що відбувається в клубі. Це питання не тільки до Куніцина, а й до засновників. Новим головним тренером призначили Олега Лужного (з яким у мене хороші товариські стосунки). Коли він приїхав до Сімферополя, всі ті футболісти, які пішли на тренування, а не пішли зустрічати його з прапорцями, відразу чомусь стали нецікаві і практично звільнені", - сказав він.

"Був звільнений не тільки штат Альтмана, а й секретарі клубу (яких я в очі не бачив), відеооператор, бухгалтер ... Хоча, звільняючи бухгалтера, Куніцин ризикує, так як бухгалтер дуже багато знає, і якщо вона свої знання розповість генеральній прокуратурі або податковій інспекції, то я думаю Куніцин поїде далеко і надовго", - натякнув Селюк.

"Це може виглядати, як я щось програю, але я хочу сказати одну річ: я можу програти бій, але війну - ніколи. Те, що пішли п'ятеро людей з клубу "Таврії" це коштуватиме 4 млн євро. Це я офіційно заявляю. Чотири мільйони євро буде штраф "Таврії" через ФІФА. "Спасибі" панові Куніцину", - закінчив Селюк.

Коментарі ()