Головне

Прем'єр-ліга. "Волинь" - "Карпати" 1:1. "Леви" відскочили від поразки у Луцьку

13.07.2012 17:44 799 0
Прем'єр-ліга. "Волинь" - "Карпати" 1:1. "Леви" відскочили від поразки у Луцьку

Львівські "Карпати" взяли перші очки в новому сезоні, хоча гра у Луцьку з "Волинню" цілком могла завершитися поразкою команди з міста Лева. На відміну від "Волині", де Анатолій Дем`яненко суттєво оновив склад, "Карпати" грали "старою" гвардією, яку розбавив новачок Пластун.

"Волинь" з перших хвилин насіла на ворота "Карпат" і моменти біля воріт Богатінова стали з`являтися один за одним. Кілька разів рятував львівську команду Богатінов після ударів Лопеса, а Пилипчук з метрів п`яти не поцілив у ворота. У цілому "Волинь" весь перший тайм атакувала, а гості грали на контратаках, який було не так і багато.

Але в кінцівці тайму "Карпати" мали забивати, але схибив Лукас, який не влучив з кута у пусті ворота.

У заключній 45-хвилинці гра дещо вирівнялася. М`яч більше тримався у центрі поля і в гостей вже було не так багато провалів в захисті. А ось на 63-й хвилині Лукаса у своїй штрафній волиняни прогавили. Після прострілу з правого флангу Худоб`яка Лукас з метрів 11 розстріляв ворота "Волині", перебуваючи в гордій самотності біля воріт - 0:1.

Але радувалися у Львові не довго. "Волинь" пішла в наступ і вже за шість хвилин влучний удар Лопеса головою у кут воріт зробив рахунок нічийним - 1:1.

У час, який залишився до закінчення гри, моменти мали обидві команди, але ближче до перемоги були підопічні Анатолія Дем`яненка. Вже в додані арбітром 4 хвилини лише Бікфалві двічі мав пробивати Богатінова, але був невлучний.

Отже, нічиїй 1:1 мають радіти більше гості, а ось "Волинь" цілком логічно має бути засмучена, оскільки показала більш цікавий футбол за гостей, але її перемоги ще попереду.

Коментарі ()