Головне

У Росії намагатимуться пом'якшити рішення УЄФА умовно позбавити збірну очок

09.07.2012 17:54 261 0

Найближчим часом буде розглянута апеляційна скарга на рішення Дисциплінарного комітету УЄФА умовно позбавити збірну Росії 6 очок у відбірковому турнірі Євро-2016.

Про це заявив керівник юридичного відділу РФС Алєксєй Папков в інтерв'ю офіційному сайту РФС.

"РФС ще раз приносить вибачення організаторам Євро-2012 і безпосередньо постраждалим стюардам, які були офіційними особами матчу із Чехією та просто виконували свої обов'язки. Таку поведінку вболівальників ми вважаємо неприпустимою", - сказав він.

"Проте, вважаємо, що дана санкція непропорційна, і ми будемо намагатися її пом'якшити. У тому випадку, якщо санкція вступить у силу, вона буде висіти над збірною Росії під час всієї кваліфікації до наступного чемпіонату Європи", - додав Папков.

За його словами, щодо російської команди можуть бути вчинені провокації особами, які переслідують особисті інтереси або інтереси третьої сторони.

"Їхні дії можуть підштовхнути УЄФА прийняти по відношенню до збірної Росії вже безумовну санкцію у вигляді зняття очок. Що прямим чином вплине на результат боротьби у відбірковій групі", - підсумував він.

Коментарі ()