Головне

Для Мілевського тусовки важливіші, ніж ім'я у футболі, - Суркіс

09.07.2012 15:33 280 0

Артем Мілевський просто не розуміє, що після футболу ніхто не буде звертати на нього увагу.

Про це заявив президент київського "Динамо" Ігор Суркіс.

"Мілевського я штрафував. І багато, і часто, і тривалий час. Для нього, очевидно, тусовки важливіші, ніж гроші. Але він не розуміє одну єдину річ: футбол закінчується, йому скоро 29 вже, і коли він не буде гравцем, то ніхто не буде звертати уваги", - сказав він.

"Бо у футболі треба собі ім'я завоювати. Так як Шевченко, Шовковський, Блохін той же. Я думав спочатку по молодості. Зараз подорослішав...", - поділився Суркіс в інтерв'ю "Світському життю".

За словами президента киян, карати Артема можна тільки тоді, коли він з'являється у громадських місцях, коли йде чемпіонат, коли треба відпочивати та готуватися до наступного матчу.

"До речі, в таблоїдах я часто бачу і Сашу Шовковського. Але це не означає, що йому хтось забороняє ходити кудись з дружиною. Я завжди кажу, що коли ти йдеш кудись, ти повинен розуміти, яку команду представляєш. Ось Шовковського не штрафував, не було випадків. Ми ж не можемо замкнути їх вдома. Вони молоді хлопці, у них є потреби фізіологічні", - цитує Суркіса prosport.tsn.ua.

Коментарі ()