Головне

Алієв: "В Україні не залишуся"

29.06.2012 07:45 536 0

Про те, "Динамо" виставило на трансфер Олександра Алієва сам гравець дізнався з інтернету.

За його словами, ні з президентом клубу, ні з головним тренером розмови на цю тему в нього не було.

"Дізнався про це з інтернету. Ніхто з них мені досі не дзвонив і нічого не пояснював. Заздалегідь про можливість такого повороту подій мене не попереджали", - сказав він.

"Про те, що я не поїду на збір з "Динамо" дізнався ще в неділю. Мені зателефонував начальник команди і повідомив, що мене немає в списках. Після чого я зв'язався з Ігорем Суркісом і уточнив, коли повинен прибути в розташування клубу. Він мені і сказав, що з 28 червня мені належить тренуватися з молодіжною командою", - продовжує Алієв.

На питання, чи говорив з ним президент "Динамо" щодо можливого трансферу, гравець відповів: "Розмова була тільки про те з ким я повинен тренуватися. Все. Більше Ігор Михайлович нічого не говорив, та я й не питав. Якщо так вирішили, значить, буду тренуватися з "молодіжкою".

Також Алієв зазначив, що подальшим його працевлаштуванням займається його агент.

"Рано про це говорити. Будуть пропозиції, тоді й подивимося. Скажу тільки, що повертався з "Локомотива", де в мене було все добре, саме в "Динамо" - хотів в Україні грати за цей клуб. І тепер, якщо кудись переходити, то в команду з іншої країни - в Україні не залишуся", - цитує Алієва sportdaily.ru.

Коментарі ()