Головне

Михайличенко: Ярмоленко не продається!

27.06.2012 16:53 491 0

Чутки, які "відправляють" форварда "Динамо" та збірної України Андрія Ярмоленка до того чи іншого європейського клубу, э неправдивими.

Із проханням пояснити ситуацію прес-служба киян звернулася до спортивного директора "Динамо" Олексія Михайличенка.

"Андрій, безумовно, талановитий гравець, який у майбутньому буде лише прогресувати". У зв’язку з цим зрозумілий інтерес до його персони збоку європейських топ-клубів. Але найближчим часом "Динамо" не збирається продавати одного зі своїх провідних футболістів", - запевнив він.

"Така позиція керівництва клубу та команди цілком співпадає із намірами самого Ярмоленка. Андрій неодноразово заявляв, у тому числі й публічно, що хоче грати та прогресувати лише в "Динамо", - наголосив Олексій Олександрович.

"Окрім того, у нього чинний контракт із клубом до 30 червня 2015 року. Завтра Андрій разом зі своїми партнерами вилітає на другий збір, де буде готуватися до старту нового сезону в складі нашої команди. Як відомо, завдання перед нею стоять непрості. От Андрій, тепер уже як один із лідерів "Динамо", разом зі своїми партнерами й буде їх вирішувати", - додав Михайличенко.

Коментарі ()