Головне

"Кривбас" вилетів на збори в Словенію

23.06.2012 13:46 346 0

Сьогодні, 23 червня, літаком з міжнародного аеропорту міста Дніпропетровськ на навчально-тренувальний збір до Словенії вирушить делегація футбольного клубу "Кривбасу".

Як пише клубна прес-служба, для участі в цьому зборі головний тренер кривбасівців Віталій Кварцяний залучив 23 футболісти:

воротарі - Андрій Тлумак, Артем Штанько, Ігор Іваненко;

польові гравці - Віталій Лисицький, Павло Пашаєв, Богдан Шершун, В’ячеслав Сердюк, Уча Лобжанідзе, Саша Баліч, Денис Васільєв, Віталій Федорів, Руслан Костишин, Рінар Валєєв, Євген Пічкур, Дмитро Льопа, Дмитро Владов, Даріян Матчі, Іржі Єслінек, Младен Бартуловіч, Джаба Канкава, Антоніо Яколіш, Олександр Іващенко, Сергій Самодін.

Місцем розташування кривбасівці обрали невеличке містечко Раденці, що в кількох десятках кілометрів від кордону з Австрією та Угорщиною.

В ході цього збору для проведення заплановано 4 контрольні поєдинки, перший з яких має відбутись вже в понеділок, 25 червня. Суперником "Кривбасу" стане четверта команда Словаччини та фіналіст розіграшу Кубка цієї країни - клуб "Сєніца" (Futbalový klub Senica).

 До Кривого Рогу "Кривбас" повернеться 6 липня.

Коментарі ()