Головне

Кобін: Видно, що хлопці перспективні

21.06.2012 07:56 389 0

В "Шахтаря" буде гідна зміна лідерам, що засвічив перший матч команди на австрійському зборі.

Про це після перемоги 11:0 заявив клубній прес-службі лінійний команди Василь Кобін.

"Це був перший матч, і хлопці добре налаштувалися, щоб показати гідну гру. Дощ пішов уже після того, як ми вийшли на поле. Через якийсь час м'яч і зовсім став зупинятися. Тому Містер сказав, що потрібно трохи почекати, поки злива вщухне. Потім ми продовжили", - сказав він.

"Як оцінити молодь? Видно, що хлопці перспективні. Спочатку вони трохи нервували, але потім увійшли в ритм і показували непоганий рівень футболу", - вважає Кобін.

Втім, за його словами, потрібно звертати увагу на суперника, а він був не з найсильніших, тому важко давати об'єктивну оцінку стосовно поєдинків проти таких команд.

"Містер хотів перевірити молодь: як вони себе проявлять, як будуть взаємодіяти з більш досвідченими футболістами. Зараз вже треба грати з будь-яким суперником, набирати оптимальні кондиції", - додав він.

"Усі хлопці, які на даний момент знаходяться на зборі, будуть викладатися максимально, тому що всі хочуть показати свої кращі якості і претендувати на місце в основному складі. Думаю, ніхто не буде ділити тут ігри на головні і другорядні", - закінчив Кобін.

Коментарі ()