Головне

"Дніпро" переміг "Олександрію" у спарингу

19.06.2012 21:21 505 0

У першому контрольному матчі міжсезоння основному складу "Дніпра" було відведено годину ігрового часу, але й цього вистачило, аби запезпечити перемогу над суперником.

Товариський матч

19 червня

"Дніпро" - "Олександрія" - 1:0 (1:0)

Гол: 1:0 - Джуліано (40)

"Дніпро": Каніболоцький (Варцаба, 60), Інкум (Васильєв, 60), Мазух (Ларін, 60), Мандзюк (Мірошниченко, 60), Джуліано (Разуваєв, 60), Чеберячко (Сваток, 60), Зозуля (Войцеховський, 60), Денисов (Балан, 60), Бабенко, Антонов, Матеус (Горбунов, 46)

"Олександрія": Зарубін, Микицей, Шендрик, Протич, Банада, Колесніченко, Шевченко, Артюх, Вук, Гавриш, Чередниченко

Відзначимо, що в матчі не брали участь відданий в оренду київському "Арсеналу" до кінця першої частини сезону Євген Шахов, Дерек Боатенг, який отримав пошкодження у збірній Гани (травма не дуже серйозна, і його вже поступово підводять до роботи з командою), а також Денис Олійник, в котрого підвищилася температура і якого вирішили поберегти.

Джуліано на 40-й хвилині блиснув індивідуальною майстерністю. Обігравши кількох суперників і воротаря, він закотив м'яч у порожні ворота.

Незабаром ефектним ударом головою в падінні в "дев'ятку" м'яч у сітку відправив і Матеус, однак у форварда був зафіксований офсайд.

Коментарі ()