Головне

"Таврія" вирушає на збір в Австрію

16.06.2012 10:17 420 0

Сьогодні в 11.30 чартерним авіарейсом із Сімферополя "Таврія" вирушає до Австрії, де проведе свій черговий навчально-тренувальний збір.

Як повідомив офіційний сайт кримського клубу, наставник команди Олег Лужний взяв з собою 16 футболістів.

Це воротар Сергій Сітало, захисники Айоделе Аделейе, Джамі Алімі, Олег Гуменюк, Володимир Єзерський і Юрій Путраш, півзахисники Рубен Гомес, Максим Калиниченко, Володимир Коробка, Марин Любічіч і Станіслав Причиненко, нападники Абдулвахід Афолабі, Руслан Платон, Максим Фещук, Антон Шиндер і Юрій Габовда ("Кривбас").

Безпосередньо в Австрії до команди приєднаються "збірки" - голкіпер Дамір Кахріман, захисник Аніс Буссаіді і півзахисник Марко Не, а також хавбек Франтішек Кубик, який пропустив кримський збір за сімейними обставинами.

Півзахисник Сергій Назаренко прибуде в розташування команди по завершенні виступу збірної України на Євро-2012. Гравці, що не потрапили в "обойму" Олега Лужного, будуть тренуватися на базі спорткомплексу "Скіф" у Новопавлівці з молодіжним складом команди.

В Австрії "Таврія" буде базуватися в Інсбруку. Заплановано ряд контрольних матчів. Також будуть переглянуті потенційні новачки.

Коментарі ()