Головне

"Греміо" не поспішає викуповувати Бертольо

04.06.2012 12:28 400 0

Керівництво бразильського "Греміо" не поспішає викуповувавти контракт Факудно Бертольо у "Динамо".

Як повідомляє Globo Esporte, виконавчий директор "триколірних" Пауло Пелайпе, коментуючи можливість викупу аргентинця, часто використовує одну й ту ж фразу: "Немає нічого нового". Цієї ж лінії дотримується і головний тренер команди Вандерлей Лушембургу.

"Не хочу це обговорювати. На даний момент є важливіші питання. Ми повинні залікувати травму Бертольо. Рішення з приводу його майбутнього в команді ми приймемо пізніше", - говорить тренер.

Наразі Бертольо відновлюється від травми стегна, отриманої в минулому місяці. Очікується, що гравець буде готовий вийти на поле через два тижні.

Бразильський клуб в даний час розглядає можливість підписання нового нападника. Президент "Греміо" Пауло Одоне в недавньому інтерв'ю схвально відгукнувся про форварда "Васко" Едера Луїса. Не виключено, що в разі підписання цього гравця, "Греміо" відмовиться від викупу прав на Бертольо.

Орендна угода з аргентинцем діє до 30-го червня. Трансферна вартість футболіста - 4 млн євро. До 15-го червня "Греміо" буде мати пріоритетне право викупу гравця, нагадує fc-dinamo.kiev.ua.

Коментарі ()