Головне

Кранчар обійдеться "Динамо" в 6-7 мільйонів євро

25.05.2012 11:06 453 0

Якщо не виникне непередбачених обставин, то наступний сезон півзахисник збірної Хорватії і лондонського @Тоттенхема@ Ніко Кранчар почне в київському "Динамо".

Про це інформує ресурс sportske.jutarnji.hr.

"Я знаю про інтерес з боку "Динамо". В англійському клубі мені розповідали, що українці хотіли придбати мене, але президент "Тоттенхема" Даніель Леві значно підвищив мою трансферну вартість, що відлякало зацікавлених покупців", - сказав сам футболіст.

Свого часу Кранчар обійшовся "Шпорам" всього в 2,5 мільйонів фунтів стерлінгів, але розмір компенсації був встановлений в розмірі 10 - 15 мільйонів євро. Зрозуміло, що "Динамо" не захотіло викладати такі гроші.

Також хорватські журналісти відзначають, що зарплата Кранчара в "Тоттенхемі" становить близько 1,8 мільйонів євро на рік. В такому випадку, щоб зацікавити Ніко, український клуб має запропонувати йому не менше 3 мільйонів в рік.

"Зараз "Тоттенхем" може запросити за мій трансфер 6-7 мільйонів євро", - вважає Кранчар.

Очікується, що сьогодні відбудуться переговори між представниками англійської та української клубів. З самим гравцем "Динамо" вже погодила практично всі деталі особистого контракту, пише UA-Футбол.

Коментарі ()