Головне

Вернидуб: "Просив у хлопців, щоб вони зіграли як вміють"

11.05.2012 10:07 532 0

У матчі між "Волинню" і "Зорею" ніхто не розраховував на поразку.

Про це заявив тренер луганчан Юрій Вернидуб, пише сайт "Волині".

"Якщо по грі, то ви розумієте, що ми в минулому турі вирішили завдання, залишилися в Прем’єр-лізі. Тому їхали сюди без психологічного вантажу. Просив у хлопців, щоб вони зняли вантаж і зіграли так як вони вміють. Може щось не виходило, а щось виходило", - сказав він.

"Я вважаю, що були дві рівні команди на полі, ніхто не розраховував на поразку. Я радий за те, що у нас дійсно гарний колектив, дружній і скажу вам від серця: "Я дуже радий, що ті хлопці, яких ми взяли зимою показали, що вони справді хороші футболісти". З тієї ями, в якій ми були, дуже тяжко було вилазити і ви самі розумієте, яке в нас було становище і який календар. Я ще раз вітаю обидві команди з одним балом", - зазначив тренер.

На питання, чи підписав він з клубом новий контракт, Вернидуб відповів: "Я, поклавши руку на серце, можу сказати, що ніколи цим не переймаюся. Якщо буду гарно працювати і робити свою роботу добротно, то думаю, що з керівництвом знайдемо спільну мову і підпишемо нормальний контракт. Наразі в мене ще є півроку старого контракту. Головне, щоб команда грала, а там буде видно".

Коментарі ()