Головне

Дем'яненко: "Команда виконала поставлене завдання"

11.05.2012 09:40 568 0

Луцька "Волинь" виконала завдання, яке ставилось перед нею на останні 10 турів чемпіонату.

Про це після нічиєї із "Зорею" заявив тренер команди Анатолій Дем'яненко, пише сайт клубу.

"Команда виконала ту задачу, яка ставилася перед нею за ті 10 турів що залишалися у Премєр-лізі. Звісно, хотілося виграти, але потрапили у неприємну ситуацію. У першому таймі... Я зайшов в роздягалку і кажу хлопцям: "Чому ви так не грали у першому таймі, як у другому?". Чому?! Будемо розбиратися, будемо шукати причини. Добре, що вийшли з честю із ситуації", - сказав він.

"А "Зоря" - хороша команда, ось і вдома зіграла унічию із "Динамо". Тому роботи у нас – непочатий край, хлопці. Я їм так і сказав: "Непочатий край". Слід проаналізувати усе, засучити рукава і пахати, пахати і ще раз пахати", - зазначив тренер.

На питання, які придбання у міжсезоння можна очікувати від "Волині", Дем'яненко відповів: "Будуть такі, причому дуже хороші. Прізвищ називати ще не буду, нехай ці покупки здійсняться. Раніше нічого не можна говорити. Українці будуть і легіонери. Хоча наших хороших виконавців зараз так важко купити і дорогі вони. Посилювати будемо абсолютно всі ланки. Це не жарти – всі ланки посилити слід".

Коментарі ()