Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" знову друге...

10.05.2012 16:50 1515 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" знову друге...

Київське "Динамо" знову залишилось без золотих медалей чемпіонату. У матчі з "Таврією", який киянам треба було вигравати і сподіватися на успіх "Олександрії", підопічні Сьоміна зіграли унічию. Ну а "Шахтар" прогнозовано виграв і збільшив свій відрив від киян на чотири очки.

"Динамо" першу половину гри більше володіло ініціативою, на 17-й хвилині кияни відкрили рахунок після комбінації Мілевського і Шевченка, але майже перед самою перервою кияни залишились у меншості. Помилку своїх захисників, які "проспали" Шиндера, вийшов виправляти Коваль, який грубо зіграв проти нападника сімферопольців, за що і побачив "червоне світло". На перерву кияни йшли за переваги в рахунку, але було зрозуміло, що вся боротьба в цій грі припаде на другий тайм.

В другій половині "Таврія" створила чимало небезпечних моментів, але і "Динамо" гостро відповідало на атаки суперника. Але в кінцівці зустрічі на користь сімферопольців зіграв рикошет після удару Любічіча, який і зрівняв рахунок поєдинку. А так, як гравці вже знали про результат матчу в Донецьку, то особливої активності від команди до завершення гри уболівальники більше не побачили.

"Динамо" знову друге, втретє поспіль. Неприємна тенденція, еге ж? А чи не пора щось змінювати, Ігоре Михайловичу?

Коментарі ()