Головне

Рабінович: В єврокубках будемо намагатися проявити себе в першу чергу

06.05.2012 22:45 364 0

Київський "Арсенал" провів дуже хороший сезон, запорукою чому стало запрошення талановитого тренера Кучука та підбір боєздатної команди, але вже час думати про майбутнє.

Про це в ефірі каналу "2+2" розповів президент "канонірів" Вадим Рабінович.

"Я абсолютно задоволений. Багато хто говорив, що моя мрія недосяжна, але сезон для нас приголомшливий", - почав він.

"Сядемо з тренером. Він вважає є позиції на посилення. Є гравці з контрактами, що спливають. Але той-таки Шацьких - без нього "Арсеналу" не уявляю, запропонуємо йому новий контракт", - розповів він про найближчі плани.

На думку Рабіновича, всі успіхи президента пов'язані з правильним рішенням по тренеру, тому зараз після вірного рішення команда за тур до кінця знає своє місце.

"В країні жодному судді не вірять, нікому не вірять. Футбол - не галявина з лебедями. футбол - відображення життя. І знаю скільки у нас, у того ж "Дніпра" відібрали очок", - відповів він на питання про ставлення до суддів.

"Команді повинно вистачати складу, 32 людини є. Сил має вистачити і там, і там, але в єврокубках будемо намагатися проявити себе в першу чергу", - пообіцяв він.

Рабінович відзначив, що команда забрали у "Шахтаря" очко, чудово зіграла з "Металістом", тому гравці показали, що готові замахуватися на щось, і саме в цьому проявився тренер.

"Важливо мати лідерів - Шацкіх, Симоненко, Кобахідзе блискуче грав. Але наші можливості не йдуть у порівняння з суперниками. По базі сподіваюся коли-небудь домовимося з Кіндзерським, стадіон - будемо грати на "Динамо", підписали договір, це наш домашній стадіон", - повідомив він.

Наостанок він спростував інформацію, що Леонід Кучук ніби зацікавив серйозний клуб з Москви, запевнивши, що "Арсенал" не віддасть тренера, котрий у наступному сезоні може вивести команду "ближче до "Барселони", а вже тоді і поговорити можна буде.

Коментарі ()