Головне

Сьомін: Провальним я б сезон не став називати

06.05.2012 22:11 412 0

Київське "Динамо" не так вже й погано виступило в сезоні 2011/12 років, у нього є проблеми, але є і певні шляхи їх вирішення.

Про стан клубу та оцінку його виступів у чемпіонаті каналу "2+2" розповів головний тренер команди Юрій Сьомін.

"Критика справедлива, раз немає результату. "Зоря" була сильно мотивована, добре побудували оборону. Інша справа ми не дуже багато моментів створили", - охарактеризував він матч, де "Динамо" програло чемпіонство.

"Закінчиться сезон - будемо претензії висувати. Будемо говорити, але всередині своєї команди, в роздягальні. Це - наша внутрішня справа, я не прихильник виносити на громадськість претензії. Але їх можна виносити", - визнав він.

За словами Сьоміна, два вихідних після "Зорі" він дав лише тим, хто грав, бо вважає, що так потрібно, і це його рішення.

"Не було безладдя у грі. Не було результату, але за статистикою у нас найбільша кількість передач з флангу, найбільша кількість ТТД, не було результат. Він визначає все. Не було Шовковського, а його емоції могли допомогти", - нагадав тренер.

"Розумію вболівальників, але має бути терпіння. Якийсь період "Шахтар" терпів, коли "Динамо" було чемпіоном. Настав час нам перебудуватися", - вважає Юрій Павлович.

"У нас не вистачає кваліфікованих виконавців, здатних вичавити з моменту всю ситуацію. Треба додавати таких гравців, хтось повинен піти", - продовжив фахівець.

Також Сьомін повідомив про свої найближчі плани, в тому числі і рішення щодо кадрів.

"Групу гравців потрібно звільняти. Потрібна свіжа кров. Контракти? Треба проблеми вирішувати. Є ті хто вичерпав себе - і по фізичному здоров'ю, і по мотивації", - підкреслив він.

"Провальним я б сезон не став називати. Виховуються гравці збірних, виграли Суперкубок, завоювали друге місце. У мене буде зустріч з президентом. Тут одна справа - моя думка, проте є президент, він головний господар клубу", - резюмував Сьомін.

Коментарі ()