Головне

Ігнатьєв: Без голів не можна добитися перемоги

02.05.2012 22:58 291 0

Київське "Динамо" погано реалізовувало свої можливості в атаці, що і призвело до нульової нічиєї на полі "Зорі".

Про це після гри у Луганську сказав асистент головного тренера "Динамо" Борис Ігнатьєв, пише сайт клубу.

"Хотів би сказати, що ми розчаровані результатом. У футболі без голів не можна добитися перемоги. Якщо в першому таймі ми лише в початковій стадії мали кілька моментів, в основному граючи в середині поля, то після перерви ми провели на одній половині поля. Правда, не вдавалося довести справу до логічного завершення, практично не загрожували воротам суперника, не було агресії у штрафному майданчику", - скаржився він.

"Я б не говорив про брак зіграності. Просто необхідно грати на максимумі в штрафному майданчику робити все можливе, щоб показати своє призначення в команді. Так, ми намагалися посилити атаку, на креатив грала велика група футболістів, але це не принесло бажаного результату", - прокоментував він невдалі заміни.

"Чи був це ключовий матч у боротьбі за золоті медалі? Я б також відзначив гру футболістів "Зорі", які проявили хорошу бойовитість, дисципліну і вирішили поставлену задачу. Але життя триває. Я не знаю, як зіграв "Шахтар", Тому все ще може вирішитися в останньому турі", - закінчив росіянин.

Нагадаємо, що "Шахтар" обіграв "Металіст" та фактично гарантував собі золоті медалі чемпіонату.

Коментарі ()