Головне

Срна: Містер зайшов і каже:"Все, нічия в Луганську!"

02.05.2012 22:50 344 0

Донецький "Шахтар" розуміє все значення перемоги над "Металістом" - як з точки зору оцінки власної сили, так і в турнірному сенсі.

Про це після гри заявив капітан "гірників" Даріон Срна, який відповів на питання кореспондента прес-служби після матчу в Харкові.

"Спочатку пропустили, але потім створили кілька хороших моментів і забили важливі голи. "Металіст", звичайно, грав вдома, при заповнених трибунах і хорошій атмосфері. У другому таймі вони більше володіли м'ячем. Головне, що ми сьогодні виграли і забрали три очки", - радіє хорват.

"Як дізналися результат матчу в Луганську? Всі разом пішли чекати в роздягальню. Містер зайшов і каже: "Все, нічия в Луганську". Ми фактично зробили ще один великий крок до чемпіонства", - впевнений він.

"Знаєте, "Металіст" дуже сильний суперник. Це відмінна команда, в якій є хороші футболісти. Весь сезон вони проводять гідно, зокрема в Лізі Європи. Їх гра не змінюється. Різниці в якості між тими, хто сьогодні грав, і тими футболістами, які виїхали, я вважаю, не було. Бланко, Соса та інші показали дуже хороший футбол!", - визнав він.

"Все в наших руках. Ми будемо грати вдома з "Олександрією", і буде повний стадіон. А перед цим у нас фінал Кубка в Києві. Я сказав: "Шахтар" намагається завжди вигравати чемпіонат і Кубок. Залишилося тільки два кроки. Перший - у неділю в Києві, другий - через кілька днів у Донецьку", - резюмував Срна.

Коментарі ()