Головне

Луческу: Все було на нервах

02.05.2012 22:28 373 0

Не найкраща якість гри "Шахтаря" матчі з "Металістом" була зумовлена силою суперника та тягарем відповідальності за результат.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив тренер команди Мірча Луческу, повідомляє сайт клубу.

"Велика радість від того, що ми домоглися перемоги, яка дозволила нам відірватися від "Динамо". Хочу визнати, що дуже складно грати такі матчі, як сьогодні, - все було на нервах. До того ж коли пропускаєш в дебюті поєдинку гол в свої ворота". - поскаржився він.

"Після цього ще хвилин десять-п'ятнадцять ми діяли непереконливо, часом мені було складно зрозуміти, як ми можемо забити і змінити хід гри. Але в останні двадцять хвилин першого тайму ми прийшли в себе, багато атакували, створили дуже багато гольових моментів, але, на жаль, занадто легко розбазарили шанси, які були у Адріано, Мхітаряна і Тейшейри, - згадав він.

Втім, румун визнав, що і "Металіст" на контратаках також виглядав добре і міг забити ще.

"У другому таймі ми почали дуже потужно, і нам пощастило, що Фернандіньо швидко забив неймовірний гол. Але потім ми зробили помилку - відкотилися на свою половину поля. "Металіст" тільки цього й чекав: маючи в складі дуже технічних і швидких гравців, їм вдалося створити нам великі проблеми", - продовжив домнул Мірча.

"Часом ми помилялися навіть у своєму штрафному майданчику, дозволивши харків'янам створювати гольові моменти. Можу сказати, що нам навіть пощастило в цих моментах наприкінці гри. Але можу зрозуміти і пояснити це тим, що на нас чинився великий тиск. Я не пам'ятаю, щоб моя команда робила таку кількість помилок, особливо в обороні", - зізнався він.

Луческу вважає, що гравці "Металіста" підтвердили сьогодні свій високий клас, продемонстрували, що не дарма домоглися таких успіхів у Лізі Європи.

"І якістю гри вони заслуговували більшого, ніж вилетіти в дуелі зі "Спортингом". "Металіст" показав, що, незалежно від тих футболістів, які виходять на поле, у команди є свій стиль гри, якого вона дотримувалася і сьогодні", - вважає він.

"Ті, хто вийшли на поле, зробили все можливе, щоб не відчувалася відсутність футболістів, які не змогли взяти участь в поєдинку. Я хочу привітати харків'ян з тим сезоном, який вони провели, і знаю, що в наступному році вони вклинитися у боротьбу, і ця боротьба буде дуже видовищною", - резюмував Луческу.

Коментарі ()