Головне

Ігнатьєв: "Нам не можна оступатися, тому ми не можемо грати розкуто"

22.04.2012 22:13 367 0

Для "Динамо" наразі дуже важливі очки, тому команда і не може грати розкуто.

Про це після поєдинку з луцькою "Волинню" заявив асистент головного тренера киян Боріс Ігнатьєв, пише прес-служба клубу.

"Як ми і припускали, матч вийшов дуже важким. Ми уважно переглядали ігри наших сьогоднішніх суперників, особливо, їх матч з "Шахтарем". У "Волині" великий потенціал. Перші хвилин 20 до пенальті ми грали добре, контролювали м'яч, причому, в основному, на половині поля суперника", - сказав він.

"Але після незабитого пенальті втратили внутрішню психологічну нитку та віддали ініціативу. У діях наших гравців відчувалася невпевненість. Але потрібно і віддати належне луччанам, які на кожній ділянці поля нав'язували нам багато єдиноборств", - додав тренер.

За словами Ігнатьєва, у "Динамо" дуже щасливі, що добилися перемоги.

"Хотів би зазначити, що зараз настав момент істини. Нам ніяк не можна оступатися, тому сьогодні ми не можемо грати розкуто, показувати хороший, добротний футбол. Зараз для нас дуже важливі очки - так буває у футболі", - пояснив він.

"Сьогодні ми не могли розраховувати на чотирьох футболістів основного складу, навколо яких будується ігрова політика нашої команди. Обойма і так була невеликою, і, крім того, нам явно не вистачало українців", - підсумував тренер.

Коментарі ()