Головне

Луческу стверджує, що "Динамо" веде "закулісні ігри"

21.04.2012 21:28 490 0

Київське "Динамо" продовжує закулісні ігри щодо "Шахтаря", натомість донеччани є командою, яка не користується допомогою суддівства.

Як пише прес-служба клубу, такої думки головний тренер "гірників" Мірча Луческу, який після гри з "Таврією" більше говорив про київський клуб.

"Видовищна гра, але я у перерві сказав своїм хлопцям, що крім вистави, ми повинні діяти більш ефективно у завершальній фазі і більше забивати. Почали гру дуже добре. Були флангові передачі та дуже багато ударів", - сказав він.

"Попередив хлопців, що у футболі зазвичай буває таке, коли не реалізовуєш моменти, і може піти зворотна реакція. Так і вийшло - через дві хвилини ми пропустили гол у відповідь. Це, напевно, був єдиний раз, коли вони потрапили у нашу штрафну", - додав тренер.

За словами Луческу, на щастя, після цього хороший удар вийшов у Ракицького, і "Шахтар" знайшов свою гру.

"Хотілося б покінчити з темою, яка мусується у київській пресі, що у нас всі ігри якісь договірні. Може, після того, як вони сьогодні побачили, що я привітав Семена Альтмана, подарував йому квіти, скажуть, що і це була договірна гра", - пригадав фахівець.

"Колліна після гри з "Динамо" оцінив арбітраж дуже добре. А потім комісія, яка збиралася у Києві, вирішила все навпаки. Я ще не бачив, щоб суддівство оцінювали по руху губ арбітра, а не по тому, як він працював на футбольному полі. Все повинно вирішуватися на футбольному полі", - не зупинився наставник.

На думку містера, "Динамо" намагається займатися якимись закулісними іграми і говорити про щось за футбольним полем.

"Шахтар" протягом цього року продемонстрував, що є кращою командою. Командою, яка не користується допомогою суддівства. І ми хочемо завершити чемпіонат коректно. Не будемо забувати, що єдиний матч, який ми програли "Металісту", судив киянин Бойко", - зазначив він.

"Нагнітання обстановки продовжується. Вони намагаються виправдати Гармаша, Алієва, захистити їх з усіх сторін. Напевно, це не зовсім нормально. Ми не можемо робити героями людей, які помилилися стосовно футболу. Це моє бачення, і я хотів його передати вам", - підсумував Луческу.

Коментарі ()