Головне

Алієв: "Луческу зараз може говорити все, що завгодно, але це просто слова"

18.04.2012 19:46 419 0

Переграти матч між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо" нереально.

Таку думку висловив півзахисник "Динамо" Олександр Алієв, коментуючи заяву Мірчі Луческу про можливе перегравання матчу, пише сайт киян.

"Луческу зараз може говорити все, що завгодно, але це просто слова, вважаю, переграти поєдинок нереально", - сказав він.

"Я не звертаю уваги на "Шахтар", нехай він грає, як вважає за потрібне. Головне, щоб в майбутніх трьох турах ми взяли всі дев'ять очок. А далі будь, що буде. Якщо "Шахтар" також пройде цю дистанцію без втрат, то буде "Золотий матч". Дуже сподіваюся на те, що в ньому не повторитися те, що відбулося в Донецьку", - зазначив Алієв.

Також Алієв прокоментував імовірність того,  що "Металіст" відбре очки в "гірників" у матчі 29-го туру.

"Чому б і ні? У сучасному футболі все реально. Все-таки, підопічні Мирона Маркевича перемогли в Донецьку, так чому б їм не зробити те ж саме і у себе вдома, у Харкові? Якщо "Металіст" вже забезпечив собі бронзові медалі чемпіонату, це ще не означає, що гравці цього клубу опустять руки", - впевнений Алієв.

"Вони заявляють, що боротимуться за зону Ліги чемпіонів з "Шахтарем" і "Динамо" - ось як раз прекрасний шанс показати свою конкурентоспроможність. Так що нехай доводять. У будь-якому випадку, думаю, буде цікавий матч", - підсумував півзахисник.

Коментарі ()