Головне

Донецький "Металург" звинуватив Прем'єр-лігу і ФФУ в невиконанні регламенту

18.04.2012 19:31 434 0

Донецький "Металург" звинуватив контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ та дирекцію української Прем'єр-ліги у невиконанні регламенту.

Про це йдеться у заяві на офіційному сайті клубу.

"Рішення Дисциплінарного комітету Прем'єр-ліги від 29.03.2012 року повалило всю футбольну громадськість в шок. На своєму засіданні від 29.03.2012 року було прийнято рішення провести гру "Таврія" - "Металург" в день, який буде затверджений Дирекцією Прем'єр-ліги. Цікава цитата з цього рішення п. 1.1.: "СК "Таврія" доклав недостатньо зусиль для підготовки футбольного поля стадіону "Локомотив".

Виходить, що будь-який український клуб, який не буде готувати футбольні поля до офіційних ігор, буде прикриватися або морозом, або снігом. Це, звичайно ж, зручно - все списати на природу, а свій непрофесіоналізм і бездіяльність прикрити чимось іншим.

Наводимо цитату з Регламенту КДК ФФУ. Пункт 3 статті 81 говорить про те, що "Рішення органів юридичних осіб може бути оскаржено зацікавленою стороною в КДК ФФУ не пізніше 24 годин з моменту його отримання".

Зараз же виходить незрозуміло що, КДК ФФУ не розглядав це питання, відфутболивши ФК "Металург" в ДК Прем'єр-ліги, який підзвітний Дирекції Прем'єр-ліги", - йдеться у заяві донеччан.

Коментарі ()