Головне

Хайнкес: Підопічні виконали установку на матч

18.04.2012 10:58 320 0

Мадридський "Реал" у першому півфіналі Ліги Чемпіонів став жертвою чтікого виконання суперником плана на гру.

Про це після гри заявив Юпп Хайнкес, головний тренер "Баварії", пише офіційний сайт УЄФА.

"Загалом, наша перемога була заслуженою. Мадридці непогано провели перші 10-15 хвилин, проте потім ми перехопили ініціативу. Наша команда діяла дуже розумно і зуміла вийти вперед наприкінці гри", - радів він.

"Підопічні виконали установку на матч. Ми показали пристрасть, бажання й жагу до успіху, а це саме те, що потрібно в півфіналі Ліги Чемпіонів. "Реал" - дуже класна команда, в грі проти якої місцями виникають проблеми в будь-кого", - визнав він.

"Проте я надзвичайно задоволений діями мого колективу в цілому. Зрівнявши рахунок, мадридці домінували протягом десяти хвилин, проте після цього ми знову взяли гру під свій контроль, і всі могли бачити натхнення моїх хлопців", - каже німець.

Хайнкес пообіцяв, що його команда у матчі-відповіді не буде відсиджуватися в обороні, а спробує забити.

"Гол "Реала" був чудовий. Ця команда прекрасно діє на контратаках. У тій ситуації нікого не можна звинувачувати, адже все відбулося так швидко. Однак все ж на початку випаду суперника нам потрібно було краще зіграти позиційно", - додав він.

"Переможний гол Маріо Гомеса свідчить про його майстерність. Він потребує навісних передач, адже добре завершує їх. Нападник багато попрацював, намагався вигравати кожен м'яч, був наполегливим. Але найкращим гравцем зустрічі я б назвав Франка Рібері", - закінчив Хайнкес.

Коментарі ()