Головне

Чигринський вважає, що конфлікт "Шахтаря" та "Динамо" не вплине на збірну

18.04.2012 08:50 458 0

Теперішні труднощі у стосунках між футболістами "Шахтаря" та "Динамо" не позначаться на виступі збірної України на Євро-2012.

Про це заявив газеті "Известия в Украине" захисник "Шахтаря" та збірної Дмитро Чигринський.

"Ми маємо намір виграти всі матчі, які залишилися в сезоні. Що стосується "Динамо", я не знаю. Напевно, якщо у нас рівність очок в турнірній таблиці, то теоретично вірогідність проведення "золотого матчу" немаленька", - визнав він.

"У нас складні ігри. "Таврія" грає в хороший футбол, дуже сильно додала в останнім часом, про "Металіст" і мови немає. "Олександрія" бореться за виживання: якщо вони будуть зберігати до останнього туру ці шанси, природно, вони будуть викладатися по максимуму", - оцінив він майбутніх суперників.

Щодо напруженої ситуації між "Шахтарем" і "Динамо" Чигринський висловив припущення, що повністю все зійде нанівець після завершення національної першості.

"Зрозуміло, обговорення завжди виникають найчастіше після гри і продовжуються до закінчення "золотої гонки". Думаю, для вболівальників непогано, що боротьба за чемпіонство така напружена, та й футболістам теж не звикати", - визнав він.

"Коли ми приїжджаємо грати за збірну, все клубні справи залишаються осторонь. Тим більше у гравців збірної України буде місяць підготовки перед чемпіонатом Європи. Якби гра на європейській першості відбулася через три дні, можливо, залишилися б емоції, атак за час підготовки все це згладиться, все буде нормально", - резюмував Чигринський.

Коментарі ()