Головне

Міліція попередила бійку між фанами "Зорі" та "Шахтаря"

17.04.2012 18:10 451 0

Конфлікт, що виник 16 квітня перед матчем "Зоря" - "Шахтар" між фанатами команд, був своєчасно локалізований правоохоронцями.

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Луганській області.

"За інформацією деяких Інтернет-ресурсів, за 20-30 хвилин до початку поєдинку між футбольними фанатами двох клубів виник конфлікт, який спровокував масову бійку. І нібито 50 уболівальників з Донецька було затримано. Дана інформація не відповідає дійсності ", - повідомляють правоохоронці.

При цьому у Відділі зв'язків з громадськістю повідомляють, що перед початком гри до кас стадіону "Авангард" з боку вул. Радянської підійшла група вболівальників команди-гостей у кількості до 40 чоловік, в цей же час група вболівальників луганської "Зорі" чисельністю 60-70 чоловік підійшла з боку Автовокзалу.

"Між фанатами назрівав конфлікт, але він був своєчасно локалізований співробітниками патрульної служби та підрозділом міліції особливого призначення "Беркут", не отримавши свого подальшого розвитку і небажаних наслідків. Обидва угруповання співробітників міліції були взяті у щільне кільце і розведені в різні боки до своїх секторів ", - зазначено в повідомленні.

При цьому жоден з уболівальників як з одного боку, так і з іншого не постраждав і не був затриманий або доставлений до органів внутрішніх справ. Вищевказана ситуація детально розглянута і надалі буде врахована при організації правопорядку під час проведення такого роду матчів за участю команди "Зоря", пише ostro.org.

Коментарі ()