Головне

Ліга Чемпіонів. "Баварія" - "Реал" 2:1. Якась неРеальна гра

17.04.2012 23:55 1648 0
Ліга Чемпіонів. "Баварія" - "Реал" 2:1. Якась неРеальна гра

"Баварія" продовжує свій шлях до омріяного фіналу Ліги чемпіонів, який відбудеться на "Арені Мюнхен". У першому матчі півфінального протистояння з "Реалом" підопічні Юппа Хайнкеса зусиллями Маріо Гомеса зуміли вирвати таку важливу перемогу.

"Реал", незважаючи на статус фаворита, розпочав поєдинок у незвичній для себе манері. На шостій хвилині гри Бензема вийшов один на один з Нойером, проте відкрити рахунок не зумів. І після цього, окрім декількох ударів зі стандартів, в першій половині гри мадриці нічого небезпечного створити не змогли. А "Баварія" зуміла реалізувати свій момент, який виник після помилки захисту "Королівського клубу" - Рібері після подачі з кутового пробив холоднокровно і потужно.

Після пропущеного м'яча "Реал", якому треба було відігруватись, продовжував демонструвати невпевнені дії в атаці. Все, на що спромоглися підопічні Моуріньо біля воріт суперника, так це на два удари Роналду зі штрафного і напівмомент Бенземи. У свою чергу німці виглядали цікавіше як у центрі поля, так і на флангах, де постійну небезпеку воротам Касільяса намагались створити Рібері, Лам та Роббен.

По перерві у складі мадридців напрошувалась заміна. Команді не вистачало гравця, який міг би взати гру на себе, однак Моуріньо нічого не став змінювати у тактичній схемі свого клубу, і вже в перші десять хвилин другого тайму "Реал" забив. Хоча м'яч вийшов досить курйозним. Кріштіано не реалізував вихід сам на сам, але виправився, скинувши точно на ногу Озілу пілся передачі Бенземи. Взагалі, лідери мадриського клубу сьогодні були в тіні і виконували на полі другорядну функцію. Хоча на гол і напрацювали

Здавалося, що цей поєдинок так і завершиться з нічийним рахунком, хоча "Баварія" і виглядала більш впевнено і створила куди більше моментів, ніж суперник. І вже під завісу матчу німці все ж зуміли втілити у результат свою перевагу. Маріо Гомес підтвердив реноме форварда таранного типу, і, зігравши на випередження, замкнув прострільну передачу Філіпа Лама.

Підсумкова перемога "Баварії" додала ще більшої інтриги у це протистояння, адже у матчі-відповіді "Баварію" чекає виїзд у Мадрид. Хоча, враховуючи, що німці припинили похід за чемпіонством у своїй внутрішній першості, можна припустити, що червоні у другій грі будуть більш свіжіші ніж суперник. Тому що "Реал", якому в спину дихає "Барселона" у боротьбі за першу сходинку Прімери, цього тижня ще чекає нелегкий виїзд на "Камп Ноу". І, швидше за все, від результату гри з каталонцями буде залежати готовність команди до вирішального матчу з "Баварією".

Коментарі ()