Головне

"Зоря" - "Шахтар" - 1:5. Ми їх душили, душили...

16.04.2012 22:00 719 0
"Зоря" - "Шахтар" - 1:5. Ми їх душили, душили...

Донецький "Шахтар" не мав проблем у матчі 27 туру Прем`єр-ліги із "Зорею". Підопічні Мірча Луческу рознесли своїх земляків по Донбасу з рахунком 5:1.

Перед грою майже усі в луганському клубі, окрім кухаря, казали, що дадуть бій донецькому "Шахтарю", але слово з ділом не співпали.

"Гірники" виграли легко і невимушено. Можливо, тому, що "Зоря" майже не пручалася. За усю гру арбітр не показав жодного пропередження, тому що навіть імітації боротьби не було.

Команда Луческу грала так як хотіла, а "Зоря"...намагалася грати у футбол. Гості швидко відкрили рахунок. Вже на 8 -й хвилині Мхітарян на дальній штанзі замкнув простріл. Через дві хвилини луганська команда отримала ще один м`яч у власні ворота. Влучно та потужно з метрів 10 пробив Тейшейра.

Тепер у цьому матчі було все відомо і навіть для тих, якщо хтось чогось і не хотів зрозуміти ще до початку гри.  У першому таймі у ворота "Зорі" забили ще один гол. З 11-метрів влучно пробив Адріано.

У другому таймі "Зоря" спробувала показати, що намагається боротися, але виглядало це якось кволо. Хоча гол у ворота П`ятова зі штрафного Селюк забив справді гарний. Тим не менш це не врятувало "Зорю" від розгрому. Спочатку Вілліан віддав пас на Мхітаряна, котрий зробив рахунок 4:1, а завершальну крапку поставив Срна, який пробив Козаченка зі штрафного.

Після цієї поразки "Зоря" стала більш близькою до Першої ліги. У луганча в останніх іграх виїзди в Полтаву та Луцьк, а вдома "Зоря" приймає "Динамо". А ось "Шахтар" поки свій планує виконує і знову очолив турнірну таблицю чепіонату України.  

"Зоря" - "Шахтар" - 1:5 (0:3)

Голи: 0:1 - Мхітарян (9), 0:2 - Тейшейра (17)? 0:3 - Адріано (32-пен), 1:3 - Сілюк (71), 1:4 - Мхітарян (73), 1:5 - Срна (77)

Зоря: Козаченко, Грицай (Мілько 67), Родіч, Ігнатьєвич, Ярмаш, Шуніч, Ідахор, Ліпартія (Ференчак 73), Худзик (Силюк 60), Коротецький, Галюза

Шахтар: П`ятов, Ракицький (Чигринський 46), Срна, Тейшейра, Рац, Мхітарян, Степаненко, Вілліан, Адріано (Селезньов 46), Фернандіньо (Ілсіньо 57), Кучер

Коментарі ()