Головне

Воронін: Збірну України роблять слабкішою

16.04.2012 14:44 654 0

Нападник московського "Динамо" і збірної України Андрій Воронін не заслужив теперішнє перебування на лаві запасних московського "Динамо".

Про своє бачення ситуації та плани на майбутнє форвард розповів у програмі "ПроФутбол".

"Я вже говорив, що мені не хочеться сидіти на лавці, тим більше, що я себе відчуваю добре і перебуваю в нормальній формі", - почав він.

"Тренер каже, що це з тактичних міркувань. Я потихеньку теж починаю вірити, що це з тактичних міркувань. Ліміт на легіонерів існує. Те ж казав Божович, не випускав мене на заміну. Зараз те ж говорить Сілкін. В минулому році, напевно, думав, що я росіянин", - сумно пожартував Воронін.

"У наставника погляди на футбол змінилися, награна тактика - все інше. В останній грі, з "Волгою", команда грала з трьома захисниками, хоча навіть на тренуванні не тренували цю схему. Є якісь зміни, які багатьом не зрозумілі", - повідомив він.

На думку Вороніна, піти від такого результативного і видовищного футболу, який приносив успіх "Динамо", - напевно, для цього були потрібні якісь серйозні підстави.

"З головним тренером, Сергієм Силкіним, нам нема про що більше спілкуватися - зараз ми не спілкуємося. Тренер, швидше за все, вважає, що я недостатньо відпрацьовую у захисті, хоча мені говорили, що я занадто багато відпрацьовую і навіть іноді бігаю там, де мені не треба бути", - згадує він.

"Я б не сказав, що я тактично слабкий. Я грав в хороших клубах, працював з хорошими тренерами. Просто іноді треба грамотно кожному гравцеві пояснити, де хто має бути", - вважає Андрій.

Що стосується зустрічі з Олегом Блохіним, то Воронін заявив, що вони нормально поспілкувалися, побачилися після однієї з недавніх ігор "Динамо".

"Я не бачив ніякої тривоги з боку Блохіна. Звичайно, важко, коли гравець не грає в клубі. Тим більше, наскільки я знаю, не я один не граю в основному складі своєї команди зараз - інших збірників теж не ставлять", - продовжив він.

"І таке враження, що тренери, які не відносяться до України, спеціально не ставлять гравців у склад. Мене не ставлять, інших не ставлять - у нас збірну України роблять слабкішою", - зазначив він.

Коментарі ()