Головне

Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Волинь" 1:0. Гладкий дарує шанс на спасіння

16.04.2012 20:00 1110 0
Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Волинь" 1:0. Гладкий дарує шанс на спасіння

Після переїзду на стадіон "Україна" львівські "Карпати" отримали другу перемогу поспіль. Cпочатку був виграшу в Кубку України в "Чорноморця", а в 27 турі Прем`єр-ліги львівська команда здолала "Волинь" з рахунком 1:0.

Тепер у львівської команди є шанс поборотися за збереження прописки серед еліти українського футболу. Завдячуючи голу Гладкого "Карпати" залишили останнє місце турнірної таблиці.

Якщо "Карпати" намагалися грати в атакувальний футбол з перших хвилини, то "Волинь" грала на контратаках. Головне завдання Анатолія Дем`яненка було не програти, і він з ним майже впорався.

Хоча і гра в нападі львівської команди була простіше самого футболу. Банальні навіси у штрафну та з фланів простріли були неефективними. "Волинь" також грала у свій футбол і не збиралася віддавати очки, які їм не вже не потрібні в цьому сезоні. "Волинь" за зону єврокубків не бореться і до зони вильоту не наблизиться.  Навіть той факт, що до фінасування "Карпат" та "Волині" має причетність одна відома людина-мільярдер, яка колекціонує футбольні та баскетбольні команди, не дозволила обом командам грати у "свою гру".

"Волинь" нічим особливим не здивувала, ні в захисті, ні в атаці. Гра "Карпат" набула деякої осмисленості в атаці лише після виходу на поле Лукаса. Забив же єдиний і важливий гол "Карпат" в цьому матчі Гладкий, який на 72 хвилині ударом низом пробив Шеліхова, який до цього рятував луцьку команду.

Зрівняти рахунок у "Волині" моментів не було, а ось Лукас міг забити другий, але з кількох метрів не поцілив у ворота "Волині".

Коментарі ()